Читатели на Plovdiv24.bg разкритикуваха новото лого на Пловдив - Европейска столица на

...
Читатели на Plovdiv24.bg разкритикуваха новото лого на Пловдив - Европейска столица на
Коментари Харесай

Попиляхте новото лого на Пловдив 2019, но то вече ни гледа отвисоко!

Читатели на Plovdiv24.bg  разкритикуваха новото лого на Пловдив - Европейска столица на културата, от общинската фондация обаче към този момент започнаха да го постановат на публични места. Така единствено ден след формалното му показване новият транспарант е подложен на подлеза на ул. "Гладстон " на мястото на остарелия.

Само времето ще покаже дали новата графична еднаквост ще се хареса на пловдивчани и те ще трансформират мнението си. Защото систематизирано отговорите на въпроса ни: "Одобрявате ли го? " са едно огромно "Не ". Коментарите под вчерашната ни обява са смразяващи и множеството са сбити: "Тъпо, насмешка, смешно, неуместно, грозно и без смисъл, безцветно, цялостен подбив ".
И още отзиви от нашия конгрес: 
"Няма кой да сътвори нещо в действителност стойностно и впечатляващо, нещо, което единствено като го видиш и да възкликнеш "Това е Пловдив!!! ", написа наш четец.

Друг пък споделя: "Понякога си мисля, че и ние мрънкаме доста, само че в тази ситуация цялото неодобрение в предните мнения е целесъобразно. Асоциациите, които върша с това лого, са две - тунелът на центъра или стадион (който нямаме). Ако беше новото лого на Пътна инфраструктура или някаква компания, която строи тунели, нямаше да се окайвам. И както някой написа, щом се натъртва на #заедно, тъй като тогава има единствено един човек!? "
Някои пък вършат надалеч по-странна асоциация: "Така рисувахме слон в учебно заведение, единствено една чертичка за опашка му липсва и две кръгчета за уши "...

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР